DELTA FORCE GROUP

Specialized Security Solutions Beyond Expactations

Ιστορία

history-delta-force

1991.

Ό ιδρυτής μας, Νίκος Δασκαλάκης, δημιουργεί την DeltaForceSecurity με έδρα το κέντρο της Γλυφάδας. Άμεσα σχεδόν, όλος ο δήμος Γλυφάδας, εμπιστεύεται τις υπηρεσίες μας, πρωτοποριακές για την εποχή, για τα καταστήματα, εμπορικά κέντρα, οικίες, οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Το σήμα της εταιρίας δεσπόζει και τα Mobile και CityGuardPatrol υπηρεσίες, γίνονται μόδα και επεκτείνουν την εταιρία μέρα με την ημέρα.

1992.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο πρωινός καφές στον ΑNT1 χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας σε κάθε εκπομπή της, και η εταιρία μας εισάγει τον θεσμό φύλαξης τηλεοπτικών events και στην Ελλάδα, οργανώνοντας  ακόμα  και  την  ασφαλή  μεταφορά  τών  VIP καλεσμένων της  και της  παραγωγής  εντός  και εκτός  Αθηνών.

1993.

Η εταιρία αναλαμβάνει την φύλαξη της Ολυμπιακής Αεροπορίας και άλλων αεροπορικών εταιριών και Ελληνικών Αεροδρομίων, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην διαμόρφωση νέων πρακτικών και διεθνών μεθόδων ασφάλειας, με αποτέλεσμα η Ολυμπιακή Αεροπορία να βελτιώσει την ασφάλεια της στα ελληνικά αεροδρόμια και η Ελλάδα να ανέβει από Β' σε Α' επίπεδο ασφάλειας αεροδρομίων και να αρθούν άπο τις ΗΠΑ & την  FAA ταξιδιωτικές οδηγίες, που αφορούσαν την ασφάλεια των αεροδρομίων μας.

1994.

Εισάγουμε τον θεσμό φύλαξης των τηλεοπτικών συνεργείων και reporters σε μεγάλες αναταραχές και εμπόλεμες ζώνες,άπο προσωπικό ασφαλείας  ιδιωτικών  Εταιρίων  αντιμετωπίζοντας  με επιτυχία  πραγματικά  σενάρια  Υψηλού  κινδύνου.

Παράλληλα η DeltaForce γίνεται η πρώτη εταιρία που διαφημίζει τηλεοπτικά τις υπηρεσίες της.

1995.

Η DeltaForce, Security, συντάσει σχέδιο Δημοτικής Αστυνόμευσης και ασφάλειας για ολόκληρο Δήμο (Καλλιθέας), αναλαμβάνοντας παράλληλα μετά απο σχετικό Διαγωνισμό την φύλαξη και προστασία του Δήμου Αμαρουσίου, σε όλα τα δημοτικά ακίνητα το Δάσος συγγρού παιδικούς σταθμούς σχολεία ΤΕΙ Δημαρχείο άλλα και την επιλογή και εκπαίδευση των δημοτικών Αστυνομικών του Δημού.

Ο τότε Δήμαρχος κος Τζανίκος αποσπά κολακευτικά σχόλια άπο τόν Δημοτικό τύπο καί τούς πολίτες του Αμαρουσίου γία τον τρόπο Παροχής των  υπηρεσιών μας.

1996.

Η εκλογή του ιδρυτή μας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, στην θέση του Αντιπροέδρου στόν ΣΕΕΑ (ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) 1ο Συλλογικό Όργανο Εταιριών Ασφαλείας, αποτελεί την απαρχή μόνο της τεράστιας δράσης καί συμμετοχής του, στην επαγγελματική θεσμοθέτηση του χώρου των εταιριών Ιδιωτικής Ασφάλειας και του προσωπικού τους.

1997.

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιήγησης (ΕΛΠΑ), εμπιστεύεται  υπηρεσίες της DeltaForceSecurity στο πιό κρίσιμο, από πλευράς ασφάλειας, RallyAcropolis (εάν υπήρχε έστω και ένα θέμα ασφάλειας το Rally δεν θα ξαναγινόταν στην Ελλάδα),σε ότι ειχε να κάνει με θέματα φύλαξεις και Ασφάλειας.

Εμείς για άλλη μία φορά  ανταποκρινόμαστε, αφού δεν αφήσαμε ούτε τον Πρόεδρο της FIΑ(FederationIntrenationalAutomobile) να εισέλθει σε ελεγχόμενο χώρο, χωρίς την διαπίστευση του, αποσπώντας απο τον ίδιο τα πλέον κολακευτικά σχόλια για τις υπηρεσίες μας.

Τον ίδιο χρόνο, ο Ιδρυτής μας εκλέγεται παμψηφεί στην θέση του Προέδρου των Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας, οδηγώντας τον κλάδο στην θεσμοθέτηση, όντας στο τιμόνι των διαπραγματεύσεων για τον 2518/97, με  το  αρμόδιο  Υπουργείο.

1998. 

Οι ιδιωτικές ελληνικές επιχειρήσεις Ασφαλείας και το προσωπικό τους είναι πία θεσμοθετημένες,ο κλάδος αποκτά άξιοπιστία καί βάσεις προσελκύοντας νέους πελάτες και επενδυτές.

Πανιώνιος, Εθνικός, Ιωνικός, Προοδευτική και άλλες Π.Α.Ε., πρωτοπορούν και εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας στο πιό δύσκολο κομμάτι της ασφάλειας  γηπέδων,ομάδων κλπ.

Επιτυγχάνουμε και εισάγουμε πλήρως τον θεσμό των eventsecurity στα Ελληνικά γήπεδα, αποφορτίζοντας και βοηθώντας παράλληλα την Ελληνική Αστυνομία,στο πολύ  δύσκολο πραγματικά έργο της.(Σήμερα  πάνω απο 15000  φύλακες  προσφέρουν υπηρεσίες στα ελληνικά  γήπεδα  κάθε  Σαββατοκύριακο)

1999.

Εισηγούμαστε και επιτυγχάνουμε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, την πρώτη επίσημη εκπαίδευση ιδιωτικού φορέα(DELTAFORCESECURITY) στον τομέα των Screners,προσωπικού  ασφαλείας

και άλλων  ειδικοτήτων αφού πρωτίστως είχαμε διαπιστώσει το τεράστιο κενό σε αυτόν τον τομέα, μέτρο που αποτελεί βασική προϋπόθεση για Υπηρεσίες Ασφάλειας Αεροδρομίων σήμερα,όπου χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα ασφάλειας  την απολανβάνουν χάρη σε εμάς.

Παράλληλα, η υπηρεσία ασφάλειας υψηλών προσώπων της εταιρίας, αναλαμβάνει με επιτυχία την φύλαξη της αποστολής του Πρίγκηπα του AbuDabi στην Ελλάδα (ίσως του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο).

2000.

Η DeltaForceSecurity, θεωρώντας την εκπαίδευση ως κύριο παράγοντα στην παροχή υπηρεσίας, εγκαινιάζει το πρώτο ιδιωτικό κέντρο εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας στην Ελλάδα, σε δικές της ολοκληρωτικά εγκαταστάσεις, που σκοπό έχει την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση προσωπικού ασφαλείας όλων των βαθμίδων,ανα ειδικότητα με πλήρη κατάρτιση και πιστοποιημένη εξειδίκευση έπι του αντικειμένου της δουλείας του.

DeltaForceSecurityTrainingCenter με διεθνείς συνεργασίες στην τεχνογνωσία και με μαθητές από Ελλάδα κι εξωτερικό.(ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ  ΝΤΑΝΥ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ,  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΡΟΣ ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΡΡΗΣ,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ  ονόματα εκπαιδεύτων που αποτελούν εγγύηση μάθησης

2001.

Η Ελλάδα έχει αναλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας και Ιδρυτής μας, διοργανώνει με επιτυχία δεκάδες Συνέδρια και Forums, αναζητώντας διεθνείς συνεργάτες και μεταφορά τεχνογνωσίας για τον κλάδο και την εταιρία, προετοιμάζοντας το έδαφος εν όψει 2004.Σε συνεργασία με την NewGenesis Διοργανώνεται η πρώτη διεθνής έκθεση εταιρείων και υπηρεσίων Ασφάλειας με τεράστια επιτυχία καί συνέδριο με συμμετοχές απο όλο τον κόσμο.

2002.

Ο ιδρυτής καί οι συνεργάτες μας επισκέπτονται χώρες του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και forums, λαμβάνοντας τεχνογνωσία και συναντώντας συνεργάτες (IMI, ABS, κλπ).

Η DeltaForceSecurity πρωτοστατεί στις μελέτες επικινδυνότητας Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

2003.

Η IsraelMilitaryIndustry (IMI) καλεί επίσημα τον Ιδρυτή μας στο Ισραήλ και μετά το πέρας εκπαίδευσης και ενημέρωσης που λαμβάνει, αξιολογείται μαζί με την εταιρία ως COMMANDER και του ζητείται συνεργασία για την εκπαίδευση του εμπλεκόμενου προσωπικού ασφαλείας υψηλών προσώπων της Ολυμπιάδας 2004, παρέχοντας στον ίδιο και στην εταιρία την Διεθνή εμπειρία των Ισραηλινών Πρακτικών  καί μεθόδων.

Η εταιρία υπογράφει το ίδιο χρόνο συμφωνητικό συνεργασίας καί μέ τον ABSConsulting, τον μεγαλύτερο οργανισμό εκπόνησης μελετών ασφάλειας λιμενικών εγκαταστάσεων, για θέματα ασφάλειας , κατά ISPS,διοργανώνοντας  επιμορφωτικά σεμινάρια για όλους τους  εμπλεκόμενους φορείς, παράλληλα ο ιδρυτής μας ταξιδεύει

στο ulsan της Κορέας στα ναυπηγεία της  HUNDAY για την πιστοποίηση κατά isps των πρώτων doublehull της Athenianshiping.

2004.

Ολυμπιακή Χρονιά

Η DeltaForceSecurity εξουσιοδοτείται από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έως αναγνωρισμένος Οργανισμός Ασφάλειας, aναλαμβάνει και ολοκληρώνει την πιο δύσκολη κι ευπαθή μελέτη ασφάλειας των ΕΛΠΕ.

Η DeltaForceSecurity είναι η εταιρία που εμπιστεύονται οι περισσότερες Διπλωματικές Αποστολές για την φύλαξη και προστασία των υψηλών προσκεκλημένων τους,και το τμήμα  VIPServises αποκτά  διεθνή  φήμη  για  τον  τρόπο παροχής  τών υπηρεσιών του.

Ο Γενικός Διευθυντής της Δ.Ο.Ε. URSLAKOTE επιλέγει για τον ίδιο και την οικογένειά του, τον καλύτερο σωματοφύλακα, κατά την γνώμη του. Ποιόν??

Τον ιδρυτή μας, Νίκο Δασκαλάκη, φυσικά !!

2005.

Η DeltaForceSecurity αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και σε επίπεδο φύλαξης Ελληνικών Νοσοκομείων, προσφέροντας τις υπηρεσίες της και σε αυτόν τον χώρο.

2006.

 Dfss   αναλαμβάνει με επιτυχία φύλαξη μεγάλων πολυκαταστημάτων, με νέες πρωτοποριακές μεθόδους φύλαξης.

2007.

Το εξειδικευμένο προσωπικό ταξιδεύει σε χώρες εξωτερικού, για την εκπαίδευση πληρωμάτων Αεροπορικών και Nαυτιλιακών Εταιριών σε νέες μεθόδους ασφάλειας και ISPS,η Εταιρία   DFSS,συνεχίζει τόν δρόμο πού χαράξαμε  με  νέες  προοπτικές.

2008.

Ο τρόπος παροχής των υπηρεσιών  βασίζεται πάντα στην προσεκτική επιλογή, στην άρτια εκπαίδευση όλων των βαθμίδων του προσωπικού μας και στην συνεχή συλλογή νέας τεχνογνωσίας στον τομέα μας, την οποία μεταφέρουμε μέσω σεμιναρίων στό εξωτερικό κυρίως σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

2009.

Σε συνεργασία με το IntergymKarate, αναβαθμίζουμε το εκπαιδευτικό κέντρο, προσφέροντας νέα επίπεδα εκπαίδευσης στους μαθητές του DfssTrainingCentre,σε όλα τα επίπεδα αυτοάμυνας

και άοπλης αντιμετώπισης κακόβουλων επιθέσεων.

2010.

 H πρώτη εταιρία Ασφάλειας στην Ελλάδα, που εισάγουμε την μέθοδο DNA ως βοηθό στην παροχή των υπηρεσιών μας σε συνεργασία με το εργαστήριο γεννετικής DNALogy και τον δόκτορα Γιώργο Φιτσιάλο, είναι η εταιρία DFSS.

Ρωτήστε μας για το πώς DNA και υπηρεσίες ιδιωτικής Ασφάλειας μπορούν να σας βοηθήσουν καί θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

2011

 Στο  DELTAFORCE  SECURITYTRAININGCENTER   μας εκπαιδέυεται εξειδικευμένο προσωπικό που  διατίθεται για στελέχωση ομάδων ασφαλείας, για την προστασία πλοίων από πειρατές και διάφορες άλλες τρομοκρατικές ενέργειες.

2012

 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ  ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ  & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρία αναλαμβάνει σχέδια ασφαλείας μεγάλων λιμενικών εγκαταστάσεων και  ναυτιλιακών εταιριών στην  Ελλάδα και εξωτερικό, σύμφωνα με τών  διεθνή Κώδικα  ISPS.

Προετοιμάζουμε Διεθνή Σεμινάρια Ασφάλειας με την ίδια πάντα φιλοσοφία:

SIMPLYTHEBEST

κι αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι πιθανόν δέν είχε άδικο ο ιδρυτής μας που χαρακτήριζε την DeltaForceSecurity ώς τόν ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ του Ελληνικού Security.